RSS

Muzica porneste de la inima si se adreseaza inimilor!

17 sept.

Muzica este instrumentul care te poate aduce in stare de delir, de melancolie, de nebunie, de extaz intr-o singura clipita. Muzica are aceste efecte asupra omului si asupra oricarei fiinte. Orfeu reusea cu harpa lui sa imblanzeasca monstri, iar in cultura populara romaneasca fluierul este instrumentul muzical fermecat ce reuseste sa captiveze atentia ascultatorilor de doine si sa ii duca spre plaiuri neimaginabile.

Muzica transmite un mesaj profund, iar in cadrul unei nunti, o muzica bine aleasa te face sa uiti de celelalte probleme.

Muzica trebuie sa creeze o atmosfera speciala, sa ii impulsioneze pe invitati la dans, sa lase timiditatea deoparte pentru ca sunt in ‘familie’.

Daniela Ion,interpreta de muzica populara  alaturi de fiul ei Narcis un naist in devenire va propun petrecerea unor seri de neuitat in compania lor.Suntem alaturi de voi la orice eveniment festiv din viata dumneavoastra:nunta,botez,aniversare,cununie,petreceri private,dineuri si orice alt eveniment festiv din viata.

Telefoane contact: 0727.053.136 / 0766.956.239

 

Va invitam sa vizitati in paginile urmatoare cateva din melodiile interpretate de noi,compozitii proprii si piese ale marilor artisti. 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un răspuns la „Muzica porneste de la inima si se adreseaza inimilor!

  1. florin

    octombrie 24, 2010 at 7:59 am

    buna ziua as dori sa ne spuneti si noua daca aveti formatie cu care cantati la nunti noi suntem din bucuresti ne puteti spune cat ne-ar costa sa ne cantati la nunta bine inteles daca aveti si formatie cu care cantati noi avem nunta anul ce vine va multimim frumos si asteptam un raspuns de la dumneavoasta va dorim o zi buna

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: